Boomstronk verwijderen: Ontzorging voor Hoveniers

Boomstronk verwijderen in een achtertuin in Rotterdam, door het gebruik van een stronkenfrees machine.

19 maart 2024 – Rotterdam

Ontzorgen en ter aanvulling van de hovenier. Zo ook hier, waar wij een aantal boomstronken verwijderen voor hoveniersbedrijf Buiten zoals Binnen uit Capelle aan den Ijssel.

Binnen de dichtbebouwde steden wordt vaak nog rondom de boomstronken heen gewerkt, omdat het verwijderen van zo’n grote stronk onmogelijk lijkt. Met de start van een nieuw project, voor de aanleg van een droomtuin is het noodzakelijk om ruimte te maken en oude boomstronken te verwijderen. Harsma staat klaar om hoveniers te ondersteunen en te ontzorgen bij deze taak.

Voorafgaand aan de werkzaamheden kan er op basis van een foto een vaste prijsafspraak worden gemaakt via Whatsapp of e-mail. Op basis daarvan stellen wij een plan op en plannen wij de werkzaamheden zo in dat alles naadloos aansluit op het project. Na het verwijderen van de boomstronk kan eventueel weer een nieuwe boom worden geplaatst.

Wanneer de toegankelijkheid zeer beperkt lijkt te zijn, beschikt Harsma over meerdere machines waarmee we altijd een passende oplossing kunnen vinden om de stobbe efficiënt te verwijderen. Indien nodig manoeuvreren we zelfs met de machine door het woonhuis, zonder iets te forceren of te beschadigen. Naast het traditionele frezen van de boomstobbe kunnen we de boomstronk ook verwijderen met behulp van een stronkenboor. Een voordeel hiervan is dat je zelfs met zeer beperkte ruimte een boomstronk kunt verwijderen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken zwaar werk licht, zelfs op plekken waar groot materieel niet kan komen.

Boomstronk verwijderen in een achtertuin in Rotterdam, door het gebruik van een stronkenfrees machine, samen met een collega hoveniersbedrijf.

× Hoe kan ik je helpen?