Het wegfrezen van opschot langs het water in Leiderdorp

Werk in uitvoering; Opschot wegfrezen langs het water in Leiderdorp

22 februari 2023 – Leiderdorp

In opdracht van Van Schie Groen uit Pijnacker hebben wij onlangs werkzaamheden uitgevoerd voor de gemeente Leiderdorp. Specifiek ging het om het verwijderen van de stronken van het oude opschot in Leiderdorp.

Hoewel dit op zichzelf een alledaagse taak is, betrof het hier een lange strook waar het zeer nat was. Om schade aan het maaiveld te voorkomen, hebben we ervoor gekozen om de stronken te verwijderen met behulp van een stronkenfrees van Harsma, die wordt aangedreven door rupsbanden. Deze machine heeft een lage bodemdruk en is stabiel, zelfs wanneer deze schuin op een talud staat te frezen.

Daarnaast was het van groot belang om te voorkomen dat de resterende houtpulp die vrijkomt tijdens het frezen in het water terechtkwam. Om dit te voorkomen, hebben we beschermende schotten gebruikt om vervuiling van het water tegen te gaan.

Wij zijn trots op het succesvol uitvoeren van deze opdracht en danken Van Schie Groen uit Pijnacker voor het vertrouwen in onze diensten. Mocht u ook behoefte hebben aan soortgelijke werkzaamheden, neem dan gerust contact met ons op.

× Hoe kan ik je helpen?