De perfecte aanvulling voor de boomverzorger

Rupsvoertuig met roterende houtklem als aanvulling voor de Boomverzorger.

28 oktober 2023 – Spijkenisse

Veel al kost het vellen van een boom een hoop mankracht, zeker wanneer de boom wordt geveld door klimtechniek. Dit wordt vaak gedaan wanneer er minimaal werk ruimte is rond om de boom. Om toch efficiënt te werk te kunnen gaan biedt Harsma een rupsvoertuig aan met een roterende houtklem. Deze machine is nog geen 90 cm breed en kan vaak al op plekken komen waar een kruiwagen net komen kan. Met zijn hefvermogen van ruim 700 kilogram, kan de machine makkelijk grote stammen hout oppakken, zonder het maaiveld kapot te rijden.

Zo hebben wij ook Van Beijnen Boomspecialisten ondersteund met ons rupsvoertuig, uitgerust met een houtklem, waar in Spijkenisse een boom moest worden verwijderd. Op het werk konden wij niet terecht met een hijskraan of een auto, om het houtafval direct te kunnen afvoeren. Daarom is er voor gekozen om de boom in grote lengtes te vellen, zodat het houtafval in één keer kon worden verreden naar een plek voor verdere verwerking.

Dit maakt een hoop handwerk overbodig, wat uiterst efficiënt is.Het werk is succesvol afgerond en volledig naar tevredenheid uitgevoerd. Harsma biedt meerdere machines aan als aanvulling voor de boomverzorger. Mocht u ook behoefte hebben aan soortgelijke werkzaamheden, neem dan gerust contact met ons op.

× Hoe kan ik je helpen?