Smal rupsvoertuig, uitgerust met een stronkenboor

Sinds kort beschikt Harsma over een stronkenboor, wat aangedreven wordt door ons smalle rupsvoertuig. Werk in uitvoering.

11 januari 2023 – Vlaardingen

Wij beschikken over een rupsvoertuig dat is uitgerust met een stronkenboor. De slanke zwanenhals aan de stronkenboor stelt ons in staat om te boren op zowel korte als lange afstanden van de machine, zelfs wanneer de ruimte zeer beperkt is.

Naast het verwijderen van boomstronken met behulp van onze stronkenfrees, hebben wij recentelijk onze diensten uitgebreid met het verwijderen van boomstobben met behulp van een stobbenboor.

De boor heeft een diameter van 40 cm en wordt hydraulisch aangedreven door ons smalle rupsvoertuig dat slechts 86 cm breed is. Deze unieke combinatie is zeer wendbaar en kan door zijn gunstige afmetingen vrijwel overal komen, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen waar groot materieel niet kan komen.

Het wegboren van een stronk heeft verschillende voordelen ten opzichte van het wegfrezen. Zo creëert de boor minder risico op het wegspatten van houtsnippers en kan deze dieper in de grond boren dan een standaard stronkenfrees.

Het is belangrijk om te vermelden dat deze machine speciaal in opdracht van Harsma is gebouwd.

× Hoe kan ik je helpen?