Nieuw rupsvoertuig voor Harsma

Nieuw rupsvoertuig voor Harsma

30 juli 2023 – Nootdorp

Sinds juli 2023 maakt Harsma gebruik van een nieuw rupsvoertuig. Voor onze specifieke werkzaamheden hebben wij gekozen voor een Vermeer multimachine. Deze machine zal worden ingezet voor diverse snoei-/ maaiwerkzaamheden.

Deze machine kenmerkt zich door zijn comfort en stabiliteit. Doordat deze machine staand wordt bestuurd, is elk comfort extra mooi meegenomen. De machine is aangepast naar de wensen van Harsma. Zo kunnen wij deze machine optimaal gebruiken op slecht toegankelijke plekken.

Harsma is groot voorstander voor machines met rupsbanden. De machines hebben een lage bodemdruk, wat gunstig is voor de dichtheid van de bodem. Zo zijn deze machines zeer lenig en zijn ze zeer geschikt om zich door smalle hekken te manoeuvreren. Wij kunnen met onze machines op plekken komen waar groot materieel niet komen kan en waar handwerk vaak noodzakelijk is.

Wij hopen dat dit nieuwe aanwinst ons in staat zal stellen om u nog beter van dienst te zijn in het onderhoud van het openbare groen. Wij danken Vermeer Benelux voor het leveren van deze rupsvoeruig.

× Hoe kan ik je helpen?