Snoeironde afgerond in Den Haag

Snoeiwerkzaamheden in Den Haag

11 augustus 2023 – Den Haag

Onder het waakzame oog van Koning Willem Alexander, hebben wij met succes de eerste snoeironde in Gemeente Den Haag afgerond. Op verzoek van AH Vrij uit Wateringen hebben wij deze werkzaamheden uitgevoerd met ons smalle rupsvoertuig, uitgerust met een snoeiarm.

Er is zeer bewust gekozen voor deze combinatie, omdat de gemeente vele locaties kent waar de ruimte langs hagen zeer minimaal is. Deze snoeicombinatie zorgt voor een nette snoei met scherpe wonden, dit doen wij met een mulch maaidek. Doordat de machine rijdt met rupsbanden, is deze combinatie stabiel en heeft deze een lage bodemdruk. Dit kan bijvoorbeeld interessant zijn binnen speeltuinen waar vaak een zachte speelvloer ligt, de machine kan hier zich makkelijk overheen manoeuvreren, zonder dat er schade wordt veroorzaakt.

Binnen de gemeente hebben wij het Centrum en Segbroek volledig machinaal gesnoeid. Bij Harsma zijn wij zeer trots dat wij een bijdrage hebben kunnen leveren aan het onderhoud van de groene buitenruimte binnen Gemeente Den Haag.

Snoeiwerkzaamheden in Den Haag

× Hoe kan ik je helpen?