Snoeironde afgerond tussen recreërende gasten

Snoeiwerkzaamheden in een vakantiepark

15 december 2023 – Dordrecht

Onder het waakzame oog van talloze recreërende gasten op een vakantiepark in de Biesbosch, hebben wij met succes de tweede snoeironde voltooid. In opdracht van de groenaannemer hebben wij in dit kleine dorp een aanzienlijk deel van alle hagen volledig machinaal kunnen snoeien met ons rupsvoertuig, uitgerust met een mulchdek.

Tussen de vakantiewoningen en de hagen is de ruimte vaak beperkt, waardoor het snoeien veelal met de hand moest gebeuren. Dankzij het compacte rupsvoertuig van Harsma, voorzien van een mulch-snoeiarm, kunnen wij nu op plekken komen waar voorheen handmatig werk noodzakelijk was. Ondanks de overvloedige regenval en het daardoor natte maaiveld hebben wij deze snoeironde succesvol kunnen afronden. Dit succes is mede te danken aan het rupsvoertuig, dat vanwege de rupsbanden minimale bodemdruk uitoefent en ons in staat stelt stabiel te rijden zonder schade aan het maaiveld toe te brengen.

Tijdens het snoeien met het mulchdek wordt al het groenafval vermalen tot fijne snippers. Dit vereenvoudigt het opruimproces aanzienlijk, vaak is een aanblazen met een bladblazer al voldoende. Op deze manier werken wij niet alleen netjes, maar ook uiterst efficiënt.

× Hoe kan ik je helpen?